A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Крисинський ліцей" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області
Хочу спілкування, мрію про розвиток, прагну успіху

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у  ІV Міжнародного (Х Всеукраїнського, ХХ Всекримського) конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя»

Ліцеїсти 6 - 10 класів під керівництвом учителів української мови та літератури Лариси КЛЕБИ та Юлії ТАНЯНСЬКОЇ стали учасниками  ІV Міжнародного (Х Всеукраїнського, ХХ Всекримського) конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя»,  присвяченому Лесі Українці, що проводився з ініціативи громадської організації «Культурно-просвітницьке Товариство «Джерело», Центру сучасного мистецтва «Steinbarg Gallery» та родини Бурбак за сприяння й підтримки Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього», Федерації професійних спілок України, Полтавської торгово-промислової палати, Щербанівської об’єднаної територіальної громади, ПРАТ «Гравітон», Чернівецької філії Міжнародного клубу успішних жінок, літературно-художньої і публіцистичної газети «Кри́мська світли́ця», катедри української літератури Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, катедри психології факультету педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ імені Юрія Федьковича та катедри української мови і літератури Національного університету «Острозька академія». Цифрова підтримка конкурсу - студія «TATO digital».

19:25 25.03.2024

Участь у спільному онлайн-марафоні від НБУ та IT-академії GoITeens

З 18 по 22  березня 2024 року учні 6 та 7 класу взяли участь у спільному онлайн-марафоні від НБУ та IT-академії GoITeens, що відбувся в межах заходів до Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week). Під час марафону учні ознайомились з основамии роботи в середовищі розроблення Roblox Studio та дізналися як протидіяти платіжному шахрайству.

19:55 23.03.2024

Години спілкування "Твої безпечні канікули"

У 1-11 класах відбулись години спілкування "Твої безпечні канікули",  учні ознайомились  з основними правилами дорожнього руху, пожежної безпеки та з правилами поводження у побуті, переглянули відео "Техніка безпеки у воєнний період під час весняних канікул", також для учнів провели інструктаж з техніки безпеки під час весняних канікул.

15:59 22.03.2024

Акція в підтримку дітей з синдромом Дауна "Сонце на землі"

21 березня за ініціативи КЗ "Крисинський ліцей" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області, а саме асистента вчителя 3 класу, мами "сонячного хлопчика" Богдана, Альони Касьяненко відбулася акція в підтримку дітей з синдромом Дауна "Сонце на землі", до якої долучилися представники ЗЗСО та ЗДО Богодухівської громади та Харківської області, НТУ "ХПІ", КЗ "«Богодухівська спеціальна школа» Харківської обласної ради, КУ «Богодухівський ІРЦ» , родини "сонячних діток". Зі словами вітань до учасників акції звернулася директорка КЗ "Крисинський ліцей" Валентина Опришко, професор, директорка НТБ НТУ «ХПІ» Юлія Главчева, завідувачка відділом культурно-просвітницької роботи НТБ НТУ «ХПІ» Лідія Бондаренко, професорка кафедри педагогіки та психології управління соціальними системами ім. І. А. Зязюна НТУ «ХПІ» Лариса Грень, член Асоціації дитячих та сімейних психологів Національної психологічної асоціації України та Української асоціації когнітивно-поведінкових терапевтів, практичний психолог Світлана Новосьолова, директорка КУ «Богодухівський ІРЦ» Олена Ружинська разом зі спеціалістами центру Ларисою Косенко та Михайлом Мусійком, класний керівник 3 класу КЗ "Крисинський ліцей" Наталія Сітало, практичний психолог Комунального закладу «Покотилівський ліцей №2» Височанської селищної ради Харківського району Харківської області Лариса Костіна, народна майстриня декоративно-ужиткового мистецтва України, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України, керівник зразкового гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Клуб завзятих рукодільників «Дивосвіт» при Комунальному закладі Богодухівської міської ради «Міський будинок культури», волонтерка Любов Подолінна. Маємо надію, що акція на підтримку дітей з синдромом Дауна «Сонце на землі», стане традиційною в нашій громаді, привернить увагу суспільства до проблем цієї категорії дітей і буде майданчиком для об’єднання зусиль із підтримки всіх дітей з особливими освітніми потребами і, звичайно, обміну досвідом. Адже лише за умови проведення подібних акцій такі діти перестануть бути незвичайним явищем і стануть повноцінними членами нашого суспільства. Тож давайте всі разом вчитися сприймати особливих людей як рівних, допомагати їм, надавати можливості навчатися і адаптуватися в суспільстві.

11:21 22.03.2024

Всесвітній день Землі

20 березня – Всесвітній день Землі! Свято запроваджене з ініціативи Організації Об’єднаних Націй.  Дату обрали не випадково: 20 березня - день весняного рівнодення, коли пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку.

15:07 19.03.2024

Засідання атестаційної комісії I рівня

15 березня відбулося засідання атестаційної комісії I рівня при КЗ "Крисинський ліцей" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області, в ході якого було підбито підсумки та оголошено результати атестації педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році.

14:29 15.03.2024

День математики

Учні Крисинського ліцею відзначили День математики, присвяченого Міжнародному дню числа Пі: учні 5 класу брали участь у позакласному заході "Місіс та містер математика"; учні 6 класу у грі «Піймай лиса», де дізналися про історію та цікаві факти про цей день, переглянули відео про Архімеда, а учні 10 класу створили проєкти, переглянули фільм "Про важливість числа Пі в дослідженні Всесвіту", пройшли інтерактивний вебквест "Число Пі. Магічне і неповторне".

14:09 15.03.2024

Національний тиждень читання. Тиждень поезії

Учні 5 класу  долучилися до всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції “Національний тиждень читання. Тиждень поезії”. П'ятикласниці доторкнулися до глибокої таїни поетичного слова. Чарівний світ поезії про дім  торкається сердечних струн і веде кожного додому.

16:19 14.03.2024

Приєдналися до Флешмобу "Єднаймо душі словом Кобзаря"

Учениця 4 класу Ірина Дудченко (класний керівник Шевченко З.М) приєдналася до Флешмобу "Єднаймо душі словом Кобзаря" від Державної установи "Науково - методичний центр вищої та фахової передвищої освіти" присвяченого пам'яті Тараса Шевченка

16:16 14.03.2024

Приєднались до Флешмобу «Єднаймо душі словом Кобзаря!»

Учень 3 класу Касьяненко Богдан (асистент вчителя Касьяненко А.Ю.) приєднались до Флешмобу «Єднаймо душі словом Кобзаря!» від Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», присвяченого пам’яті Тараса Шевченка.

19:23 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень