A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Крисинський ліцей" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області
Хочу спілкування, мрію про розвиток, прагну успіху

Новини

Дата: від до Скинути

До Дня вишиванки

Вишиванка - наш оберіг і символ української душі та краси. До Дня вишиванки ліцеїсти 5 – 11 класів згадали історію цього оберега, написали тематичні диктанти, утворили ланцюжок єдності «Вишиванка – твій генетичний код».

15:57 16.05.2024

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху шестикласники ( кл. кер. Л. Клеба) показали свої знання та практичні вміння під час гри-вікторини «Правила дорожнього руху знай і виконувати не забувай!»

15:54 16.05.2024

Година спілкування "Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів"

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху у 10 класі ( класний керівник Воскобойник Надія Михайлівна) 17 травня проведено годину спілкування "Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів"

19:06 14.05.2024

Онлайн-квест на тему "Правила дорожнього руху"

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху у 7 класі (класний керіник Капустян Н.В.) пройшов онлайн-квест на тему "Правила дорожнього руху" , під час якого діти згадали ПДР, поглибили свої знання про безпеку на дорозі.

19:04 14.05.2024

До тижня безпеки дорожнього руху

В 11 класі пройшла виховна година (класний керівник Саранча К.О.) до тижня безпеки дорожнього руху "Молодь за безпеку дорожнього руху". Учні повторили правила пішоходів, правила велосипедистів та інших транспортних засобів, способи надання першої домедичної допомоги. Переглянули презентацію зі статистикою нещасних випадків на дорогах України.

18:33 14.05.2024

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху у 4 класі (класний керівник Шевченко З.М) був проведений урок - бесіда  з елементами вікторини "Правила дорожнього руху знай - життя та здоров'я зберігай" Діти  вивчили, повторили,  та закріпили знання щодо  Правил дорожнього руху.

14:04 13.05.2024

Святкування Дня Європи

У рамках святкування Дня Європи шестикласники взяли активну участь у віртуальній подорожі-грі «Україна – європейська країна». Визначили роль і місце України в житті Європи; розглянули здобутки і досягнення свого народу та європейських народів. У єднанні – сила! Особливо в сучасному вимірі. Тому Європейський Союз цілком стоїть на нашому боці у боротьбі за свободу.

16:24 10.05.2024

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 травня - День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Класними керівниками, в рамках Тижня пам’яті «Їх обпалювала полум’ям війна», було проведено години спілкування, на яких учні дізналися про героїчні вчинки українських військових, вшанували воїнів та мирних цивільних людей, які загинули або постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл.

19:05 08.05.2024

Профорієнтаційна робота

3 травня учні 9 класу взяли участь у профорієнтаційному заході від ЗП(ПТ)О "Богодухівський регіональний центр професійної освіти Харківської області". Учні ознайомилисьз переліком професій, за якими відбувається навчання в закладі.

22:18 03.05.2024

Участь у акції «Привітай зі святом воїна»

Напередодні Великодніх свят учні КЗ «Крисинський ліцей» провели благодійну акцію «Привітай зі святом воїна». Школярами власноруч були виготовлені обереги та малюнки, написані листи, в які вони вклали всю свою душу, і щиро бажають нашим воїнам-захисникам якнайшвидшої перемоги і повернення з фронту додому. Зібрані подарунки передані волонтерам Свято-Духівського храму, які передадуть їх нашим Захисникам.

22:15 03.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень